Dobrodošli prijatelji na uradni spletni strani radija Mir Slovenija

Radio Mir Slovenija


Sv.Anton Padovanski

                                                                          AVE MARIA

 DRUŠTVO PRIJATELJEV MEDŽUGORJA - MIR SLOVENIJA vabi na 9. MARIJIN DAN na Velesovo.  V soboto, 10. junija 2023 ob 8 uri bo začetek z molitvijo rožnega venca, ob 9.30 bo nagovor gosta iz Međugorja, po njem pa kratek odmor, ob 11h bo Sv. Maša, molitev 7 – ih Očenašev, Zdrava Marij in Slava Očetu, molitev  za ozdravljenje pred Najsvetejšim ter posvetitev Marijinemu Brezmadežnemu Srcu, okrog 13 ure bo zaključek. Priložnost bo tudi za Sveto spoved. 

 Mir in dobro!                                           

                                                Priprava na posvetitev Marijinem  in Jezusovem srcu

                                                                    

Posvetitev Marijinemu in Jezusovemu srcu  ( za ogled obvestila kliknite na napis  )

PRVE SOBOTE 2023:

Od maja do septembra 2023 bo potekala priprava na posvetitev Marijinemu brezmadežnemu Srcu, po njem pa tudi Jezusovemu presvetemu Srcu. Na prve petke pred prvimi sobotami, bomo molili rožni venec, lahko v skupnosti ali pa sami ali v družinah. Datumi prvih sobot so: 6. maj, 3. junij, 8. julij, 5. avgust, 2. september 2023. S tem se pripravljamo na vseslovensko posvetitev Jezusovemu in Marijinemu Srcu. Priprava bo po več cerkvah v Sloveniji organizirana pod okriljem Društva prijateljev Medžugorja – Mir Slovenija.  Slovesna posvetitev bo v soboto, 7. oktobra, v župniji Velesovo. Več na spletni strani: http://www.medjugorje.si/

Naj vam Gospod povrne vso dobroto.                                                                     

                                                                                             OBVESTILO

Povabljeni k molitvi rožnega venca vsako jutro  v slovenskem jeziku od 5 do 7 ure zjutraj za mir v Sloveniji, Ukrajini in v svetu z redovnicami s.Karmeličankami in s.Klarisami.

Molimo k predragoceni Jezusovi krvi  vsaki dan od 11 do 12 ure in po 15.30 uri z duhovnikom.

Povabljeni vsi  k molitvi rožnega venca od 20 do 22 ure zvečer , ter v nočnem programu  radija Mir Slovenija ki moli vsaki dan 12 ur rožni venec-e  z različnimi molilci…itd.

Poslušalci Radia Mir Slovenija se vsako noč  pridružujemo molitvi za mir, za pravičnost v naši ljubi domovini, Božji mir v naših srcih, mir po vsem svetu, še posebej v Ukrajini, za okrepitev naše vere, upanja in ljubezni do Boga in bližnjega, za izpolnitev Božje volje. Pridružujemo se molivcem Rožnega venca iz župnij , ki so dali pobudo, da povabijo tudi ostali vernike, ki bi bili pripravljeni moliti, da bi se z molitvijo zapolnila vsaka ura v dnevu. K molitvi so vernike povabili tudi škofje.

Vsakonočne molitve Rožnih vencev na radiu Mir Slovenija smo vpisali v tabelo po urah v tistem času, ko jih molimo enega za drugim od 23 ure do sedme ure zjutraj. V te molitve so vključeni molivci doma in po vsem svetu, saj smo slišani na vseh kontinentih. Na radiju Mir Slovenija molimo rožne vence z poslušalci vsako noč od 23 ure zvečer do 6.50 minut zjutraj. Povabljeni vsi k molitvam Rožnega venca.

Po naših skupnih molitvah se povezujemo z vsemi Nebesi in vsemi dušami iz Vic. Mati Marija pa naj te molitve izpopolni s svojimi Materinskimi zaslugami, izprosi pri Vsemogočnemu Bogu mir in pravičnost v naši domovini in po vsemu svetu, izprosi vse potrebne milosti ter vodi svoje ljubljene otroke na edino pravo pot.

Naj bo Vsemogočni, Večni Bog, Oče, Sin in Sveti Duh z nami vsemi! Želim vam dober sprejem in Hvala da molite z nami preko radijskih valov.  

Naj bo Bog z nami vsemi!

Povabljeni k poslušanju  radia MIR Slovenija  vsi naši dragi prijatelji v Sloveniji, pa tudi drugje po svetu, slovenski zamejci in zdomci ter vsi ljudje dobre volje, bratje in sestre v Jezusu Kristusu.

Še posebej ste dobrodošli bolni, ostareli, osamljeni, v življenjskih stiskah, preizkušnjah in težavah, vsi, ki iščete smisel življenja in smisel trpljenja. 

Želimo si, da bi vam radio Mir pomagal ohraniti stik z živim Bogom.  Prenosi Sv. maš v živo, srčne molitve Rožnega venca in druge molitve, duhovnimi napotki, duhovne oddaje, duhovna glasba naj vam bodo pri tem v pomoč.

Radio MIR Slovenija je nastal iz potrebe, da bi lahko ostali vsak trenutek v dnevu povezani s Troedinim Bogom. Hvaležni smo mu, da radio Mir Slovenija lahko poslušamo na vseh kontinetih  : TuneIn,  RadioBoxs,  po telefonu, pametnem telefonu,  preko tablice,  preko računalnika, Android.tv,  Smart.tv, digitalni.tv,  pametni televizor ,Kodi in po internetnem radiu.

Naj vam bo radio Mir Slovenija vzpodbuda za globoko osebno molitev. Prepustite se Gospodu, zaupajte Mu in videli boste Njegova čudovita dela, ki jih lahko naredi preko vas. 

Verjamemo, da bomo preko Svetega Duha in molitve med seboj povezani.

Radio Mir je nastal na željo nebeške matere Marije, ki ga vodi in upravlja. Marijini otroci bodo to zagotovo razumeli in doumeli.

Njeno sporočilo se glasi: »Dragi otroci! Molite, pričujte in veselite se z menoj, ker me Vsevišnji še naprej pošilja, da vas vodim na poti svetosti. Zavedajte se, otročiči, da je življenje kratko in da vas večnost čaka, da z vsemi svetimi slavite Boga z vsem svojim bitjem. Ne skrbite, otročiči, za zemeljske stvari, temveč hrepenite po nebesih. Nebesa vam bodo cilj in veselje bo zavladalo v vašem srcu. Jaz sem z vami in vas vse blagoslavljam s svojim materinskim blagoslovom. Hvala, ker ste se odzvali mojemu klicu.«

Naj bo Troedini Bog med nami bolj ljubljen, spoznan in češčen tudi po vas, v vašem življenju ga postavite vedno na prvo mesto in z družino radi vsak dan molite rožni venec.

Kontakt: 

Obveščamo vas da  nas najdete na novi lokaciji.  Dobrodošli dobri ljudje.

Telefonska podpora v tem trenutku žal ni na voljo in hvala vam na razumevanju.

Email info@radiomirslovenija.si

                                                                   Mir in dobro!


Ave MariaMolitev za duhovnike

(sveta Terezija Deteta Jezusa)

Jezus, večni veliki Duhovnik,
ohrani svoje duhovnike
v zavetju svojega presvetega Srca,
da jim nihče nebo mogel škodovati!

Ohrani neomadeževane
njihove maziljene roke,
ki se vsaki dan dotikajo
tvojega presvetega Telesa.

Ohrani čiste njihove ustnice,
ki jih je pordečila tvoja dragocena Kri.

Ohrani čisto in sveto njihovo srce,
ki je zapečateno z vzvišenim znamenjem
tvojega slavnega duhovništva.

Naj rastejo v ljubezni do tebe,
obvaruj jih vsega posvetnega.

Daj jim z oblastjo spreminjati kruh in vino
tudi moč spreminjati srca.

Blagoslovi njihovo delo z obilnimi sadovi
in podari jim nekoč krono večnega življenja.

Amen


,

Politika zasebnostiPogoji uporabePiškotkiImprintSpletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. S klikom na "V redu" se strinjate, da lahko uporabljamo vse sklope piškotkov. Če želite, lahko posamezne sklope izberete tukaj.   V redu