Dobrodošli prijatelji na uradni spletni strani radija Mir Slovenija

Radio Mir Slovenija


Sv.Anton Padovanski

Povabljeni k poslušanju  radia MIR Slovenija  vsi naši dragi prijatelji v Sloveniji, pa tudi drugje po svetu, slovenski zamejci in zdomci ter vsi ljudje dobre volje, bratje in sestre v Jezusu Kristusu.

Še posebej ste dobrodošli bolni, ostareli, osamljeni, v življenjskih stiskah, preizkušnjah in težavah, vsi, ki iščete smisel življenja in smisel trpljenja. 

Želimo si, da bi vam radio Mir pomagal ohraniti stik z živim Bogom.  Prenosi Sv. maš v živo, srčne molitve Rožnega venca in druge molitve, duhovnimi napotki, duhovne oddaje, duhovna glasba naj vam bodo pri tem v pomoč.

Radio MIR Slovenija je nastal iz potrebe, da bi lahko ostali vsak trenutek v dnevu povezani s Troedinim Bogom. Hvaležni smo mu, da radio Mir Slovenija lahko poslušamo na vseh kontinetih  : TuneIn,  RadioBoxs,  po telefonu, pametnem telefonu,  preko tablice,  preko računalnika, Android.tv,  Smart.tv, digitalni.tv,  pametni televizor ,Kodi in po internetnem radiu.

Naj vam bo radio Mir Slovenija vzpodbuda za globoko osebno molitev. Prepustite se Gospodu, zaupajte Mu in videli boste Njegova čudovita dela, ki jih lahko naredi preko vas. 

Verjamemo, da bomo preko Svetega Duha in molitve med seboj povezani.

Radio Mir je nastal na željo nebeške matere Marije, ki ga vodi in upravlja. Marijini otroci bodo to zagotovo razumeli in doumeli.

Njeno sporočilo se glasi: »Dragi otroci! Molite, pričujte in veselite se z menoj, ker me Vsevišnji še naprej pošilja, da vas vodim na poti svetosti. Zavedajte se, otročiči, da je življenje kratko in da vas večnost čaka, da z vsemi svetimi slavite Boga z vsem svojim bitjem. Ne skrbite, otročiči, za zemeljske stvari, temveč hrepenite po nebesih. Nebesa vam bodo cilj in veselje bo zavladalo v vašem srcu. Jaz sem z vami in vas vse blagoslavljam s svojim materinskim blagoslovom. Hvala, ker ste se odzvali mojemu klicu.«

Naj bo Troedini Bog med nami bolj ljubljen, spoznan in češčen tudi po vas, v vašem življenju ga postavite vedno na prvo mesto in z družino radi vsak dan molite rožni venec.

Radio Mir Slovenija se predvaja 24 ur na dan vse dni v tednu.

Kontakt: 

Obveščamo vas da  nas najdete na novi lokaciji.  Dobrodošli dobri ljudje.

Telefonska podpora v tem trenutku žal ni na voljo in hvala vam na razumevanju.

Email info@radiomirslovenija.si

                                                                   Mir in dobro!


Ave MariaMolitev za duhovnike

(sveta Terezija Deteta Jezusa)

Jezus, večni veliki Duhovnik,
ohrani svoje duhovnike
v zavetju svojega presvetega Srca,
da jim nihče nebo mogel škodovati!

Ohrani neomadeževane
njihove maziljene roke,
ki se vsaki dan dotikajo
tvojega presvetega Telesa.

Ohrani čiste njihove ustnice,
ki jih je pordečila tvoja dragocena Kri.

Ohrani čisto in sveto njihovo srce,
ki je zapečateno z vzvišenim znamenjem
tvojega slavnega duhovništva.

Naj rastejo v ljubezni do tebe,
obvaruj jih vsega posvetnega.

Daj jim z oblastjo spreminjati kruh in vino
tudi moč spreminjati srca.

Blagoslovi njihovo delo z obilnimi sadovi
in podari jim nekoč krono večnega življenja.

Amen


,

Politika zasebnostiPogoji uporabePiškotkiImprintSpletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. S klikom na "V redu" se strinjate, da lahko uporabljamo vse sklope piškotkov. Če želite, lahko posamezne sklope izberete tukaj.   V redu