Dobrodošli prijatelji na uradni spletni strani radija Mir Slovenija

Obvestilo

Povabimo vas k devetdnevnici k preragoceni Jezusovi Krvi na  radio Mir Slovenija,Litanije predragoceni Jezusovi krvi 

( za ogled kliknite prosim  na napis)

Molitve k Predragoceni Jezusovi krvi

( za poslušanje kliknite na napis)

                                      

                                                                SVETI  JOŽEF

                                                            ( za ogled prosim kliknite na napis)

Takole piše v svoji molitveni knjižici DUŠNA PAŠA, za kristjane, ki žel v duhu in v resnici moliti Boga, Častitljivi Božji služabnik F.I.Baraga:

Molitev za rešitev pred vsemi sevi Covid 19  ( za poslušanje molitve kliknite prosim  na napis)

Molitev za našo  domovino lepo Slovenijo     ( za poslušanje molitve kliknite prosim na napis)

POSVETITEV JEZUSOVEM IN MARIJINEM SRCU

( za ogled kliknite prosim na napis zgoraj)

                         

RAZMIŠLJAMO….

V zgodovini so bili duhovniki pozorni na stanje neviht, ki so prihajale in mežnarji, župniki ... so zvonili in zvonili s cerkvenimi zvonovi in z vibracijo zvona so se razbili nevihtni oblaki, tudi točo in obvarovali so naselja, hiše, kmetije pred točo. Vsekakor pa v zgodovini ni bilo take toče za velikost teniške žogice in še večje, kot je danes.Jezus je postavil sveto Cerkev, da bi nas prek nje varoval in vodil skozi čeri tega sveta.

Torej je slovenski narod ostal sam v milosti in nemilosti neviht, ki se zgrinjajo nad nas. Jezus je rekel, z vami bom vse dni, do konca sveta. Postavil je Cerkev, da bi nas prek nje varoval in vodil skozi čeri tega sveta. Škofje, duhovniki, upravitelji župnij naj bi bili Jezusova ljubeča podaljšana roka med ljudmi.itd. Niso samo za okras v zvonikih zvonovi. Vsi vam bomo hvaležni, tudi neverni. Zvonjenje v takih grozečih trenutkih pred nevihtami ne bo nikogar motilo. Tu se bo pokazala prava ljubezen Boga med ljudmi, prek škofov, duhovnikov ... že s to preprosto, a zelo učinkovito gesto zvonjenja cerkvenih zvonov. Vsaki dan molimo rožne vence v te namene na radiju Mir Slovenija in ste povabljeni tudi vi da se nam pridružite.itd.

Mir in Dobro!

                                            

 

 

»Ljubi moj kristjan, ki to bereš!

Naš Gospod in Zveličar Jezus Kristus nas uči, da je Bog duh, in naj

ga v duhu in resnici molijo oni, ki ga hočejo prav moliti. (Jan. 4, 24.)

Moli tedaj tudi ti vselej v duhu in resnici, in tvoja molitev bode Bogu dopadljiva ter tvoji duši v zveličanje.

 

Moli v duhu!

Bodi pri molitvi zbranega duha; nikar se ne mudi radovoljno v mislih, ki ne

gredo v molitev. Povzdigni k Bogu svojo dušo in misli, kadar moliš. Tako boš

molil v duhu!

 

Moli pa tudi v resnici!

Pokaži v dejanju, da v resnici želiš od Boga prejeti z njegovo milostjo in pomočjo to, česar ga prosiš. Če ga prosiš lepih čednosti, ljubezni, ponižnosti, potrpežljivosti, pokorščine, čistosti ali časnih dobrot, prizadevaj si tudi resnično, da to dosežeš. Sicer bi bila tvoja molitev tvojemu dejanju nasproti, in torej ne resnična, ampak hinavska.«

 

Molitev je potrebna za duhovno življenje: je kot dihanje, ki omogoča, da se življenje duhá razvija ter da se vera v Božjo navzočnost in njegovo ljubezen udejanja.

Povabljeni k molitvi vsak dan na radio Mir Slovenija , čez cel dan, posebej še v jutranjih in večernih urah med 20 uro zvečer, ter 7 uro zjutraj, ko molimo rožne vence in druge molitve.

DOMOV


Politika zasebnostiPogoji uporabePiškotkiImprintSpletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. S klikom na "V redu" se strinjate, da lahko uporabljamo vse sklope piškotkov. Če želite, lahko posamezne sklope izberete tukaj.   V redu