Dobrodošli prijatelji na uradni spletni strani radija Mir Slovenija

Predragocena Jezusova kri

Molitve k Predragoceni Jezusovi krvi

Pobožnost do Predragocene Krvi našega Gospoda Jezusa Kristusa ni nekaj novega v Katoliški Cerkvi. Staro je toliko kot Veliki četrtek, ko je Jezus Kristus ustanovil duhovništvo in Sveto Evharistijo. Ko je na večer, preden je trpel, slove-sno izgovoril sledeče besede: ''To je Moje Telo, ki se daje za vas. To delajte v moj spomin...ta kelih je Božja Nova zaveza, zaznamovana z Mojo Krvjo, ki se preliva za mnoge''(Lk 22, 19-29), Opažam-o, da v Sloveniji zelo slabo poznamo molitev k Predragoceni Krvi Jezusovi in še manj jo znamo moliti. Ta Predragocena Kri Jezusova nas čisti od greha, ona nam daje Jezusovo življenje, ona nas posvečuje. Z njo lahko damo zaščito nad svoje življenje in tam kjer smo dali zaščito Jezusove krvi, tam preko tega praga hudič ne more iti. Znjo lahko zaščitimo svoj zakon, svoj zakonski odnos, zaščitimo svojo družino s sveto in Predragoceno Krvjo Jezusovo. In ko bo hudič prišel, bo poskušal, ampak ne bo mogel preko tega. Ali zaščitimo vso svojo posest, premoženje ali druge ljudske odnose, svoje delo, zaščitimo s Predragoceno Krvjo Jezusovo. To je nekaj velikega, kar nam je dano, vendar če se ljudje tega ne bodo zavedali, nebomo uporabljali, nebo koristili to sredstvo milosti…Tudi med posvečenimi opažam-o  da  je žal tako... Povabljeni k molitvi rožnega venca k predragoceni Jezusovi krvi vsaki dan ob 11 uri , ter po 15.30 uri  popoldan in v nočnem programu  radija Mir Slovenija.

Devednevnica in molitve  v čast Predragocene Jezusove krvi

(za molitev v slovenskem jeziku prosim kliknite na napis)

Devetdnevnica k predragoceni Jezusova kri

( za branje kliknite na napis)

(Imprimatur: Škofijski ordinariat v Mariboru, Maribor, 17.1.2005, štev. 35, dr. Anton Stres, pom. Škof in gen. Vikar, Izdala: družba Misijonarjev Kristusove krvi, Zagreb, 2005, ISBN 953-98449-8-3)

Za ogled molitve potrebujete PDF Adobe Reader v vaši napravi Download )

 

DOMOV


DRUŽBE KRVI KRISTOVE

( za ogled kliknite na napis)

 

Vrednote daritve  Sv.maše

( za poslušanje kliknite na napis)

 

GETSEMANI URA – češčenje Jezusove Predragocene Jezusove krvi

( za poslušanje molitev prosim kliknite na napis)

Napovednik za GETSEMANI URO vsak četrtek  ob 23. uri

( za ogled kliknite na napis )

GETSEMANI URA  - Tolažimo smrtno trpečega Jezusa vsak četrtek z žrtvijo nočne molitve in zadoščujmo za svoje grehe, za grehe ljudi našega naroda in vsega človeštva.

O, PREDRAGOCENA KRI JEZUSA KRISTUSA - reši nas in ves svet!

 
Politika zasebnostiPogoji uporabePiškotkiImprintSpletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. S klikom na "V redu" se strinjate, da lahko uporabljamo vse sklope piškotkov. Če želite, lahko posamezne sklope izberete tukaj.   V redu