Dobrodošli prijatelji na uradni spletni strani radija Mir Slovenija

Marijino sporočilo

25. junij  2022 - Marija Pavlović Lunetti

„Dragi otroci! Veselim se z vami in se vam zahvaljujem za vsako žrtev in molitev, ki ste jo izkazali v moje namene. Otročiči, ne pozabite, da ste pomembni v mojem načrtu za rešitev človeštva. Vrnite se k Bogu in molite, da bi Sveti Duh deloval v vas in preko vas. Otročiči, jaz sem z vami tudi v teh dneh, ko se satan bori za vojno in sovraštvo. Delitev je močna in zlo deluje v človeku kot še nikoli do sedaj. Hvala, ker ste se odzvali mojemu klicu."

 

 

25. lipanj  2022 - Marija Pavlović Lunetti  -  hrvaško

„Draga djeco! Radujem se s vama i zahvaljujem vam na svakoj žrtvi i molitvi koju ste prikazali na moje nakane. Dječice, ne zaboravite da ste važni u mom planu spasenja čovječanstva. Vratite se Bogu i molitvi da bi Duh Sveti djelovao u vama i preko vas. Dječice, ja sam s vama i u ovim danima kad se sotona bori za rat i mržnju. Podjela je jaka i zlo djeluje u čovjeku kao nikada do sada. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

 

>>Zadnje Marijino sporočilo 25.6.2022 (za poslušanje naj kliknejo napis)

Spoštovani poslušalci  radija Mir Slovenija, obveščamo vas, če imate težave z spremljanjem radija Mir Slovenija nam prosim pišite na elektronski naslov: info@radiomirslovenija.si  ter vam bomo pomagali.
Hvala vam, da nas poslušate.

Politika zasebnostiPogoji uporabePiškotkiImprint